Design2Gather


Design2Gather combineert een crowd source design platform om ideeën te genereren
met een Europees product development team in Shanghai.


Introductie Video GRATIS GESPREK


Volledig product design service.

Design2Gather verzorgt een complete product design service van begin tot eind. Ons team staat klaar u te helpen vanaf het begin van een problem statement of design challenge tot aan mass productie van uw product. Met deze process stappen research, idea generation, concept design, CAD development, electronic engineering, visualization prototyping and manufacturing preparation, maken we alles naar uw wens

Nederlands product design, Chinese productie.

Het Nederlandse in-house design team is gevestigd in Shanghai, China, dicht bij de fabrieken. Dit zorgt ervoor dat we direct kunnen samen werken met de fabrieken en betekend dat uw product klaar wordt gestoomd voor mass productie Het tweedde kantoor in Eindhoven, Nederland, heeft weer door zijn locatie toegang tot de Europese markt. Een met awards bekroonde combinatie!

Crowdsource design-platform.

Zoek je naar adembenemende nieuwe designs? Ons online design platform kan worden gebruikt om nieuwe designs te genereren met 500+ actieve designers over de hele wereld. De over het algemeen jonge designers zijn volledig up-to-date met de laatste trends en designs om voor uw designs te verzorgen die met de tijd mee gaan.

Kom In Contact.

Laten we praten over product design.


Platform Statistieken

Wat heeft het platform bereikt?

631

Designers18

Online Designments234

Ideeën212

Inspiraties